Povestea noastra

Hambarul isi spune singur povestea odata ce il vizitezi si faci cunostinta cu noi. Suntem o familie si primim in casa noastra oameni frumosi care doresc sa isi scrie propria poveste.

In 2017 proiectul a luat nastere din iubire pentru natura si libertate. Fiind organizatori de nunti inca din 2003 si prezenti in majoritatea locatiilor de evenimente din toata tara, am decis sa facem un loc unic, lipsit de tot ce nu agream in alte locuri.
Am strans cei mai dragi oameni si pasionati  si am creat acest loc de vis. Hobby-uri de o viata le veti gasi peste tot in hambar. Colectii de antichitati, obiecte reconditionate, plante rare exotice, mesaje si simboluri ale iubirii noastre imense fata de natura si oameni. Frumoasa perioada a copilariei pe care o poti resimti in casuta traditionala a mirilor “Casuta Origini”, spiritul aventurier al rulotei vintagen “Lazy Van” si dorinta de socializare si relaxare din zona barului caraibian, toate au fost laitmotive ale listei noastre initiale. Am plecat de la niste sentimente si am construit cu sufletul.
Putem spune ca am inceput prin a ne intreba ce anume te face fericit?
1. Sa fii liber (hambarul este complex cu nenumarate zone tematice; oricine poate face orice doreste : unii doresc sai stea la bar sa socializeze, altii pot dansa, pot face baie la piscina, se pot plimba prin gradina si prin padure, pot vizita casuta muzeu – toate in acelasi timp, toti simtindu-se extraordinar). Am evitat atmosfera nuntilor in care toti invitatii sunt obligati sa danseze la program, sa manance la program si toti in acelasi loc.  Mereu cineva este nemultumit. Astfel am reusit sa facem pe plac foarte multor persoane.
2. Natura te face fericit si iti da intotdeauna energie pozitiva. Pe langa faptul ca suntem inconjurati de campuri agricole si o imensa padure, intreaga constructe este din lemn si materiale naturale. Totul are viata si energie. Se incarca de la fiecare eveniment si imparte fiecarui vizitator aceasta energie.
3. Calatoriile, se spune ca te fac mai intelept si iti largesc viziunea asupra vietii. Este pasiunea noastra si am dorit sa o impartasim prin amenajarea si spiritul relaxat al hambarului. Si, de ce nu, poate fi luata ca si o mica escapada a celor care vin de la oras si petrec o zi si o noapte alaturi de prieteni si familie.
Echipa noastra este una extrem de omogena. Ne stim de peste 15 ani si am organizat nenumarate evenimente, totul devine firesc si fiecare isi face rolul impecabil. Puterea contrastelor si legea atractiei este uniunea noastra. Locul rustic si lejer cu accente cochete primeste un plus prin organzarea in detaliu a evenimentului, serviciul impecabil si meniul savuros. Profesionalismul si experienta in domeniu sunt cea mai importanta carte de vizita.
Ultimul secret pe care vi-l impartasim este ca, la finalul petrecerilor, imbratisam pe toti cei care ne sunt clienti, si nu numai, fara sa stam pe ganduri!