Poenita Secreta

Mirajul nuntilor in aer liber ne-a furat inima fara discutie. Este minunat sa spui DA in mijlocul naturii, asistati de intregul alai al padurii. Stiati ca anul trecut, in timpul unei ceremonii de stare civila, in luminisul secret, a aparut o familie de caprioare in fata tuturor la doar cativa metri? A fost absolut magic momentul.

Poenita secreta a hambarului nostru poarta legenda  seculara a stejarilor falnici, precum si povestea zecilor de nunti care au avut loc de-a lungul anilor. Este spectaculoasa lumina, cum pica in vazduh. Albul rochiei de mireasa devine etern. Este o poezie intru totul. Cand pasesti in padure te simti nemuritor, te incarci cu energia verde a arborilor batrani si cu gingasia puietilor noi aparuti.

Avem nunti de poveste care se intampla primavara in mai, absolut magige. Primul verde al frunzelor si mirosul proaspat este inegalabil. Vara ne ofera racoarea din adancul padurii. Atunci cand abia poti respira la soare, vara in iulie sau august, in Poenita secreta, aerul este ventilat si placut, auzi pasarele si fazani cantand .

Nimic nu este mai presus de fosnetul frunzelor toamna cu un colorit de neimaginat. Un imens aramiu imbraca asemeni unui covor padurea. Este o simfonie de tonuri calde aramii, rosii si galbene. Atunci cand ii privim pe miri cum pasesc spre poenita pe aleea padurii, acestia parca plutesc. Am vazut fetele oamenilor inainte si dupa experienta din padure si am simtit ca am oferit cu adevarat un moment inedit tuturor, atat mirilor cat si celor care au fost martori ai acestei uniuni. Putem chiar sa ii spunem ca pentru cateva zeci de minune , au avut o comuniune cu natura, au respirat padurea, au privit-o in liniste si au conteplat una dintre minunile acestei lumi: IUBIREA !

Va propunem ceva: cand vedeti un copac imbratisati-l, spuneti-i ce aveti pe suflet, veti vedea ca natura este terapia de care avem nevoie.